Segíts Líviának, hogy eljusson a kutyaszán-túrára

Bátor fiatal hölgy Kas Lívia. A Boronkay György Műszaki Szakgimnázium és Gimnázium 11. osztályos tanulója éppen csak tizennyolc éves, de a fejébe vette, hogy részt vesz egy sarkvidéki kutyaszán-túrán. Ennek azonban elengedhetetlen feltétele, hogy ehhez elegendő szavazatot gyűjtsön. Nos, itt a lehetőség: szavazz te is Líviára!

A Fjällräven svéd túraruházati márka 2011 óta szervezi meg a Fjällräven Polar nevet viselő túrát minden év áprilisában. Ez egy 300 kilométeres kutyaszán-túra a sarkvidéken, Norvégiából Svédországba. A program célja megmutatni az embereknek, hogy a megfelelő felszereléssel bárki teljesíteni tudja ezt a kalandot, nem kellenek hozzá különleges képességek.

A fiatal hölgy 2015 novemberében kezdett a Zöld Menedék Állatvédő Alapítványnál önkénteskedni, és nem túlzás azt mondani, hogy ez megváltoztatta az életét.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A jelentkezők egy bemutatkozó anyagot tölthetnek fel a Fjällräven Polar hivatalos oldalára, amelyben képek vagy videó kíséretében elmondhatják, miért szeretnének részt venni a túrán. Ezekre a Fjällräven Polar főoldalán bárki szavazhat, maximum egyszer.

Líviára bárki szavazhat az általa feltöltött videó oldalán. Segítsünk a fiatal hölgynek, hogy eljusson a sarkköri kutyaszán-túrára!

(Kas Líviával készült terjedelmes interjúnk a Váci Napló nyomtatott számában december 7-én pénteken jelenik meg!)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments