Parányi Adomány: segítettek a hivatal munkatársai

Játékokkal, ruhákkal, műszaki cikkekkel, könyvekkel és tartós élelmiszerekkel megpakolt csomagokat készítettek össze az önkormányzat dolgozói. Az első Parányi Adomány felhívására szinte mindenki készült. A gyűjtés kezdeményezője Deákné dr. Szarka Anita elmondta: az ajándékokból azokhoz a családokhoz jutott, akiket az adományozók az intézményfelügyeleti és humán osztállyal és a Váci Család– és Gyermekjóléti Központ segítségével kiválasztottak.

“A kollégáimmal azt szerettük volna elérni, hogy lehetőleg minden váci családnak öröm legyen a karácsony és a rászoruló családok gyermekeinek okozzunk meglepetést. A gyűjtés szinte mindenkit megmozgatott, a példátlan összefogásnak köszönhetően olyan családokhoz is eljutottak ajándékaink, ahol évek óta a hétköznapokon is komoly gondokkal küzdenek. A Parányi Adománnyal szeretnénk hagyományt teremteni, mert ez nem csak az ajándékokról szól, hanem jó példája az önzetlenségnek és annak, hogy egy kis odafigyeléssel sokat lehet tenni másokért, a rászorulókért” – mondta Deákné dr. Szarka Anita jegyző.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

Volt, aki személyes  meglepetéscsomagot állított össze vagy televíziókészüléket szánt az egyik családnak és akadt olyan kolléga is, aki a felsoroltakon kívül például egy 15 fős éttermi bónt ajánlott fel, hogy a meghitt ünnep a pihenésről, az örömről és a meglepetésről szóljon, a mindennapi küzdelmek helyett.

Összesen 50 családnak jutott az adományokból. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments