Egy kemény váci cyclocross versennyel kezdődik az év

Január 5-én szombaton ismét bringásoktól lesz tarka a váci Liget. A 2018/19-es cyclocross szezon zárófutamát egy héttel a miskolci OB előtt rendezik meg. A versenyzők 10:45-től öt futamban mérhetik össze erejüket, tudásukat. Mivel az utolsó állomás a sorozatban a váci, nagy csaták várhatók az összetett helyezések eldöntéséért.

A pálya az eddigiekhez képest kisebb módosításon esett át: rövidebb, viszont technikásabb lett. Az U11-13-as korosztály számára egy 900 méter hosszú körpálya lett kijelölve. Az idősebb generációk pedig egy 2400 méteres körön űzhetik egymást a versenyszabályban meghatározott ideig. Dolgukat nem csak az időjárási körülmények nehezítik majd. A tóparti részen egy dupla palánk lesz elhelyezve, míg a templom előtt a jól ismert lépcső várja majd a versenyzőket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Ha valaki kedvet érez kipróbálni ezt a sportot, van rá lehetősége. A negyedik a hobbi kategória rajtja. Ebben a kategóriában korra, nemre, kerékpárra vonatkozó megkötések nélkül lehet indulni. Nevezni a verseny honlapján  lehet, illetve lehetőség van még a helyszínen is.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők január 5-én! A versenyközpont a DMRV parkolóban lesz felállítva. Rajtszámfelvétel, helyszíni nevezés és pályabejárás 9 órától. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments