Váci anyakönyvi hírek – 2018. november 9.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza.

Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/219-5772-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Barnoki Kornél és Juhász Tímea fia Benett, Balogh Csaba és Sondor Henrietta Noémi lányai Adél Henrietta és Léda Borbála, Lajosházi Zsolt és Csizmár Mónika fia Máté Bálint, Dobisz Tamás és Polgár Kitty lánya Natasa, Bódi László és Maduda Nikoletta lánya Nóra, Csuka János és Kodácsi Melinda fia Péter, Oláh Attila és Mohai Anita fia Dominik Szebasztián, Berkes Andor és László Nikolett lánya Blanka, Prantner Péter és Császár Ivett fia Péter Vince.

Vácon kötöttek házasságot: Házasságkötés nem volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 19.

Vácon hunytak el: Pintér Miklós (1964) Vác, Tóth László András (1974) Vác, Volentics József (1952) Vác, Lipták Jánosné sz: Buzsik Anna (1938) Tiszalök, Kvittung József János (1931/)Dunakeszi, Varga Jánosné sz: Gombos Julianna (1937) Fót, Baracsi Sándorné sz: Baksai Piroska (1939) Vác.♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments