Szeretnél cirkuszba menni? Adunk neked jegyet!

A váciak már megszokhatták, hogy minden évben teljesen új műsorral érkezik városunkba a nagy múltú és méltán híres Eötvös Cirkusz. Ettől a hagyománytól ebben az évben sem térnek el – ígérik. Magyarország legrégebbi utazó cirkusza idén 250. születésnapja alkalmából, minden idők legjobb előadását kínálja a közönségnek, kicsiknek és nagyoknak.

Vácott október 26-án pénteken lesz az első előadás a Vásártéren felállított nagy sátorban és utána három napon át turnézik városunkban a cirkusz.

Tradíciók és generációk című műsorunkban a nemzedékeké a főszerep. Attrakciók tárházát hozzuk el a váciaknak. A hagyományos cirkusz egyik alappillére az állatos produkció, melyből most sem lesz hiány, púpos tevék, kiskutyák, oroszlánok, tigrisek és elefánt is lesz a manézsban. Az adrenalin emelkedését Kolumbia világhírű sztárjai, a többszörös fesztiváldíjas duó, Ortiz  biztosítják magas dróton egyensúlyozó számukkal és szenzációs halálkerék produkciójukkal. Természetesen biztosítókötél nélkül” – mutatja be az új műsort Eötvös Tibor.

Ha cirkusz, akkor a bohóc sem hiányozhat. Ezúttal a nevetésről a világhírű portugál bohóc, Joy Costa gondoskodik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

„2018 a családok éve Magyarországon, ennek tiszteletére mindenféle kedvezményekkel várjuk a közönséget. Ne feledjék, cirkuszból sok van a világon, de Eötvös Cirkusz csak egy van!” – teszi hozzá a nagyhírű dinasztia tagja, Eötvös Tibor.

Az előadások kezdése: pénteken 18 óra, szombaton 15 és 18 óra, vasárnap 15 óra. ♦

A Váci Napló Online az Eötvös Cirkusz jóvoltából most 40 darab jegyet oszt ki olvasói között. Ha szeretné gyermekét, családját elvinni bármelyik előadásra, kérjük, írjon egy e-mailt nekünk, megadva nevét és telefonszámát, hogy ha öné lesz a jegy, felhívhassuk. A jegyeket a beérkezés sorrendjében osztjuk szét és szerdától munkanapokon 9 és 12 óra között vehetők át a Csányi körúti szerkesztőségben. 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments