Ismét az első osztályban indulhatnak a váci gombfocisok

A tavaly Dunakanyar Forte ALC néven újjáalakult váci gombfoci csapat a másodosztályú szektorlabda csapatbajnokságon szállt harcba a feljutásért. A sokszor tartalékosan felálló, Szathmáry Károly, Laczkó Balázs, Kollár Tibor, Balizs Benedek, Baross Gábor, Demény Zoltán és Cserey László alkotta Vác nagy csatában nyerte meg a bajnokságot a Testvériség és az Erzsébetváros előtt, kiharcolva ezzel, hogy négy évvel az akkori csapat megszűnése után, jövőre újra a sportág elitjében szerepelhessen.

Eközben a Forte tartalékcsapata is a másodosztályban vitézkedett. Az Oláh Tamás, Pozsonyi József, Simó Gergő, Roller Dániel, Dobos Attila, Nagy Péter, Csegezi Péter, Olcsváry András és László Márk alkotta fakó célja a bennmaradás kiharcolása volt, amelyet sikerrel teljesítettek.

Egy percet sem pihent a szakvezetés a szezon lezárultát követően, máris megkezdődött az építkezés az NB I-es bajnokságra. A jelenlegi keret megerősítéseképpen eddig a csapattal korábban Bajnokok Ligáját nyert Ács Márton visszatérése tűnik bizonyosnak, de a jelenleg Józsefvárosban játszó Mártonfi István leigazolásáról is lehetett hallani.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

A bajnokság jövő tavasszal rajtol el ismét, de addig is hátra van még az idei 12 érintéses csapatbajnokság mellett a subbuteo magyar kupa is, Oláh Tamás pedig a magyar válogatottal utazhat a portugáliai világbajnokságra. 2018 tehát még a legkevésbé sem ért véget a Dunakanyar Forte asztali labdarúgói számára. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments