Pályázz és nyerj: indul a Zöld-megoldás pályázat!

2018-ban is meghirdeti Zöld Megoldás-pályázatát a Duna-Dráva Cement Kft. Az évek óta működő pályázaton keresztül a DDC kiemelt figyelmet fordít a környezettudatos kezdeményezések, innovációk támogatására. Hazánk meghatározó építőanyag-gyártója az elmúlt 8 évben összesen 34 projekt megvalósulását segítette mintegy 60 millió forinttal.

A pályázat hagyományait követve a legkiemelkedőbb pályamunkák idén is több millió forintos támogatást kaphatnak.

Környezettudatos törekvések megvalósítására a korábbi években pályázók széles köre nyerhetett támogatást a Zöld Megoldás-pályázat keretében. A nyertes projektek között szerepelnek közösségi terek, tanösvények és madárbarát iskolakertek – de hosszú távú programok is születtek a DDC támogatásával: környezetnevelési programok és energiahatékonyság növelését megcélzó kezdeményezések is elindultak.

A pályázat célja, hogy fenntartható jövőt, élhetőbb környezetet teremtsen a jelen és a jövő nemzedékei számára, megismertesse és megszerettesse a fiatalokkal a zöld gondolkodást és a természetet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

A 2018/2019. évi pályázatra a Vác, Beremend és Pécs környezetében élők október végéig adhatják le a jelentkezésüket, melyeket szakértői bizottság fog elbírálni. A váci és a beremendi térségből érkező pályázatokra 3-3 millió forint, míg Pécs és környéke számára 1,5 millió forintos támogatás áll rendelkezésre.

A jelentkezők pályázatukat 2018. szeptember 5. és október 31. között adhatják le.

További információ: www.duna-drava.hu/hu/zold-megoldas.

Jelentkezés: www.duna-drava.hu/hu/aktualis-palyazati-anyagok. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments