Ma még előbújhatsz a hűs szobából, de holnapra visszatér a kánikula

Ma jön egy kis hűs szellő, úgy hogy előbújhatsz a hűvös szobából és ha éppen nem esik, el lehet menni strandra, kirándulni. De holnap visszatér minden a régi kerékvágásba és megint itt lesz a kánikula.

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton a változóan felhős-napos időben zápor, zivatar főként a Dunántúl keleti felén, a főváros környékén, majd egyre inkább északon, északkeleten alakulhat ki. Keleten a déli-délnyugati, máshol egyre inkább az északi-északnyugati szelet kísérhetik élénk lökések. Hajnalban 16-22, délután 26-33 fok várható, keleten, délkeleten lesz melegebb. Kelet kivételével hidegfronti hatás.

Vasárnap országszerte sok napsütésre, kevés felhőre van kilátás, csapadék nem várható. Keleten eleinte élénk lehet az északi-északkeleti szél, majd délutánra ott is gyengül a légmozgás. Hajnalban 14-20, délután 29-34 fokot mérhetünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Hétfőn is sok lesz a napsütés, csak kevés felhő lesz az égen, csapadéknak kicsi az esélye. A délies szél többfelé megélénkül. A reggeli 13-20 fokot követően napközben 31-36 fokra készülhetünk.

Kedden keleten még 35 fok is lehet, nyugat felől ugyanakkor záporokkal, zivatarokkal, és feltámadó nyugati-északnyugati széllel hidegfront éri el térségünket, a Dunántúlon néhány fokkal már visszaesik a hőmérséklet. Szerdán még főként keleten lehetnek záporok, zivatarok, délután 27-32 fok valószínű. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments