Lipcsei Péter csapata ellen játszott kétzicceres döntetlent a Vác

Közepes első, és nagyon alacsony színvonalú második félidő után gól nélküli döntetlent játszott az NB II-ben szereplő váci futballklub a Ferencváros fiókcsapatával.

A tavalyi nyolcadik helyezett Soroksár látogatott a Vác ideiglenes pályájának számító III. kerületi sportközpontba. Csapatunk a szezon második meccse után a Vasashoz távozó csatára, Balajti Ádám nélkül állt fel, helyén Borvető Áron kezdett. Új volt a kezdő tizenegyben a 22 éves Pintér Bence, aki határozott védekezésével küzdötte be magát a csapatba.

A 35. percben Zsolnai Richárd mintegy 26 méterről leadott bal lábas lövését védte a kapus. Ezen kívül az első játékrészben a Vác inkább beadásokkal kísérletezett, de ezeket rendszeresen hatástalanították a Soroksár védőjátékosai. A félidőt viszont majdnem mégis vezetéssel fejezték be a váciak, mert egy bal oldali szöglet után Borvető csúsztatott fejesét kellett nagy nyújtózással hárítania a vendégek kapusának, Kovács Dánielnek. Az egykori ferencvárosi legenda, Lipcsei Péter edző együttese főleg ellentámadásokkal igyekezett gólt szerezni, de a beadásokon kívül nem veszélyeztettek. Igazi lövőhelyzetig nem tudták kijátszani az akcióikat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

A második félidőre változott a játék képe: sokkal jobb lett a Soroksár, és ezzel együtt borzasztó színvonalra süllyedt a meccs minősége. Túl rövid és túl hosszú passzok, hatástalan támadások és gyenge próbálkozások 45 perce elé nézett az a néhány száz szurkoló, aki ezt a találkozót választotta vasárnapi programjának. Arra is volt példa, hogy az egyik soroksári játékos olyan ügyetlenül ívelte előre a labdát, hogy tarkón találta vele saját csapattársát. Ezen kívül említésre érdemes még, hogy a korábban évekig Vácon futballozó Albert Ádám beállítása jót tett a vendégeknek, többször is ígéretes támadások indultak tőle.

Ebben a játékrészben azért két óriási helyzet is volt: az 52. percben Varga Szabolcs kiváló keresztbe ívelését lekezelve Kákonyi Dániel a kapu mellé lőtte az óriási váci lehetőséget. A Soroksár a 72. percben szerezhette volna meg a vezetést, de Kundrák Norbert fejese kicsivel ment az alsó sarok mellé. Így végül két, gyengén futballozó együttes osztozkodott a pontokon, a végeredmény: Vác FC – Soroksár SC 0-0. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments