Ajánljuk: ma esti orgonamuzsika és énekszó a székesegyházban

Sebestyén Márta és Szamosi Szabolcs Nyújtsd ki mennyből című közös előadásukkal várják az érdeklődőket ma, augusztus 10-én pénteken a székesegyházban. A Duna partján fekvő ékszerdobozban felcsendülő dallamok izgalmas zenei élményeket ígérnek.

Az OrgonaPont koncertsorozatban, a könnyű, oldott, és magas színvonalú hangversenyek elsősorban az orgonamuzsikára épülnek. A Filharmónia célja, hogy a kikapcsolódást kereső közönségnek kifinomult és egyben szórakoztató muzsikát kínáljon a forró nyári napokon, a templomok hűvösében.

Augusztus 31-ig az ország 18 városába ér el az orgona által nyújtott különleges hangulat, köztük öt helyszínen találkozik Sebestyén Márta összehasonlíthatatlan énekművészete Szamosi Szabolcs virtuóz, újszerű orgonajátékával.

Szamosi Szabolcs orgonaművész, a Filharmónia Magyarország Nkft. ügyvezető igazgatója missziójának érzi azt, hogy minél több emberrel megszerettesse az orgona hangzását.1995-ben álmodta meg az OrgonaPont sorozatot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb parkolóhelyek épültek Alsóvároson

Szamosi Szabolcs és Sebestyén Márta előadásra jegyek válthatók Vácott a Tourinform irodában is,  valamint a koncert előtt a helyszínen. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments