Váci Köz-tér: számítunk rád, nyomj egy igent!

Nagyon sokat dolgozunk azért, hogy önök a Váci Napló Online oldalán mindig friss és megbízható híreket olvashassanak. Éppen ezért fontos, hogy olvasóinktól visszajelzéseket kapjunk. A legegyszerűbb módja, ha rendszeresen megosztod barátaiddal, ismerőseiddel a Facebookon, vagy e-mailben a neked tetsző cikkeket és ezzel újabb látogatók ismerik meg oldalunkat.

A másik lehetőség, hogy az újságárusoknál péntekenként megvásárolod a Váci Napló nyomtatott kiadását, amely mindig tartalmaz olyan anyagokat is, amelyek az online oldalon nem, vagy csak rövid terjedelemben jelennek meg. A Váci Naplót 1992-ben alapítottuk és ma az országban az egyetlen olyan kisvárosi lap, amely családi tulajdonban van és hetente jelenik meg.

A harmadik lehetőség, hogy megrendeled a Váci Napló digitális kiadását, amely gyakorlatilag a Váci Napló nyomtatott változatának e-mailen érkező, lapozható formája. Ez egyre népszerűbb olvasóink körében, hiszen mindössze havi 300 forintért lehet hozzájutni a megjelent lapokhoz minden pénteken – a digitális változatot névre szólóan küldjük olvasóinknak. A lapot ide kattintva most megrendelheted, nyomj egy igent!

MINDEN SEGÍTSÉGET, TÁMOGATÁST NAGYON KÖSZÖNÜNK! ♦

Vélemény írása Facebook profillal

1
Szólj hozzá!

avatar
1 megjegyzések
0 válaszok a témára
0 követés
 
a legtöbb reakciót kiváltó hozzászólás
legforróbb megjegyzéstéma
1 a komment szerzője
Horváth Anna legutóbbi kommentek
  feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Horváth Anna
Vendég

Kedves Váci napló! Én egyetértek a Váci naplokkal amit írnak de az a helyzet hogy ritkán olvasók újságot! De jó ha van friss hírek az újságokban amit el lehet olvasni hogy mi történik az országokban! Küldi: Horváth Anna

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.