Pataki Sándor és az italo dance a vigalmi színpadon

Sandro a rádio deejay, SunnyBoy a dalszerző, előadó, avagy Pataki Sándor. A Vigalom apropóján vele aztán színes, szórakoztató pályafutását tekintve sok minden másról is beszélgethetnénk. Nem panaszkodhat, ha valaki, akkor ő igazán népszerűnek, ismertnek mondhatja magát: műsorok szervezése, rádiós műsorvezető, dalok írója, előadója…

„Mindenek előtt üdvözlöm az olvasókat, és jól esett a megkeresés. Ezek szerint akkor hallottatok ti is róla, hogy az idei fellépésemre a 20. alkalommal kerül sorra a Váci Világi Vigalom színpadán. 1998 nem ma volt, és ez az idő sok mindenről mesél még. Akkor először voltam, mint fellépő, meghívva és azóta is igyekszem minden évben ott lenni” – mondta lapunk érdekődésére.

Központi Gyógyszertár Vác

„Abban az évben írtam meg az Angyal – Angelo című dalomat, ami 2010-ben jelent meg, és lett ismert az italo dance zenét kedvelők táborában szerte a világon. Azóta már három album, és közel negyven dalom lett ismert, vagy éppen szerepelt rádiókban, slágerlistákon…”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

– Igen, erről annak idején már írtunk, mikor ez a mára már kultikus dalod megjelent (ARC Records Austria), ami azóta egyik népszerű középiskolánk kedvelt slágere lett, amit kívülről fújnak a fiatalok.

– Nagy öröm ez nekem, valóban így van, bár egyik szemem sír, a másik örül, mert hogy azóta elkészült rengeteg dalom, de ez maradt az örök sláger. Oly annyira, hogy szoktam mondani, én már nem leszek, de még mindig fogják a kinti Dj-k remixelni, és ismert lesz… Azért persze ez is valami..

– Kanyarodjunk vissza az idei vigalmi fellépéshez. Lesz valami meglepetés?

– Igen, legalább is bízom benne. Lesz egy meghívott fellépőm is – lány, egy kis „angyal” -, amit azért nem szeretnék előre ellőni, mert ismeritek ezt, akkor lesz tuti, ha ott áll majd mellettem. De bízom benne, hogy nem hátrál meg a feladattól, egyébként meg nem is úgy ismerem. És hát természetesen a nagy slágerek mind megszólalnak, most lesz akusztikus megoldás is. Egy új dal is, ami még megjelenésre vár. Szokásomhoz híven viszek lemezeket ajándékba is, és megvételre is a műsor végén majd, ha valakit érdekelne.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

– A siker eddig is adva volt, biztosak vagyunk benne, most is viszi majd a dunai szél az italo dance slágereket szombaton a Duna-parti rockszínpadon. És akik ott lesznek, veled énekelik az Angyalt…

– Így legyen, és még egyszer köszi, hogy eszetekbe jutottam… várok mindenkit nagy szeretettel… és egy találkát veletek tíz év múlva egy újabb riportra. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments