Frontálisan ütközött két autó az M2-esen, egy halott

Halálos baleset történt az M2-es autóúton, az utat lezárták tegnap, pénteken este – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A forgalmat részben a régi 2-es út felé terelték, ezért – lévén csúcsidő is – nagy volt a torlódás.

Kisdi Máté elmondta, az M2-es autóút fóti felüljárójánál személyautó és teherautó ütközött össze. A balesetben a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette, az autóban utazó három gyermeket kórházba szállították.

Központi Gyógyszertár Vác

Hozzátette: a helyszínen a tűzoltó doktorszolgálat segített ellátni a gyermekeket. Az összeroncsolódott járműből a férfi holttestét a tűzoltók emelték ki. Lapunk úgy tudja, az áldozat egy nyolcvan év körüli férfi. A gyerekek könnyebb sérülésekkel megúszták. A Váci Naplónak egy szemtanú azt mondta, a személyautó Budapest felé haladt és váratlanul áttért a szembe jövő sávba, s bár a vezető feltehetően észlelte a veszélyt, már nem volt ideje elkerülni az ütközést.

Az M2-esen az építési munkák miatt záróvonal van felfestve, és 60-as sebességkorlátozás van érvényben. Ennek ellenére gyakori, hogy a türelmetlen vezetők a záróvonalat átlépve fognak előzésbe. Ez súlyos balesetveszélyt jelent minden közlekedő számára. Rendőrségi traffipaxokat nem nagyon látni az út mentén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments