Forgalomkorlátozások lesznek a Vigalom alatt

Ezen a héten kerül sor a huszonhatodik Váci Világi Vigalomra, amely hagyományosan nagy tömegeket vonz. A gyalogos közlekedés zavartalansága érdekében a város több területén lezárások és elterelések lesznek. Ezeket táblákkal jelzik a szervezők, de a helyszínen lesznek biztonsági emberek is, akik kérésre útba igazítást adnak.

A forgalmi változások már július 18-án szerdán elkezdődnek, amikor is 20 órától a Köztársaság úton a Március 15. tértől a Petróczy utcáig tilos lesz a megállás. A központi piac július 19-től, tehát csütörtöktől gépjárművel csak a Káptalan utca felől közelíthető meg. A Káptalan utcából a kihajtás a mélygarázs, Posta park útvonalon történik.

Központi Gyógyszertár Vác

További változások:

» Július 19-én csütörtökön 8 órától a Bajcsy Zsilinszky utca és az Ilona utca a város felé egyirányú lesz. A Burgundia utca a Bajcsy Zsilinszky utcától a Budapesti főút felé ugyanekkortól szintén egyirányú lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

» Július 19-én csütörtökön 18 órától a rendezvény végéig (július 22-én kb. 24 óráig) a Konstantin téren a táblával kijelölt helyeken megállni tilos.

» Július 17-én kedden 8 órától július 24-én kedden 18 óráig a Duna-parton a kerékpárút Gombás patak hídja és a révátkelő közötti szakasza elveszíti kerékpárút funkcióját!

» Július 19-én csütörtökön 8 órától lezárásra kerül az Ady Endre sétány a komptól, valamint a József Attila sétány teljes szakasza. A révátkelő forgalma zavartalan a rendezvény ideje alatt.

» Július 20-án pénteken 12 órától a Petróczy utca teljes szakasza lezárásra kerül. Behajtani csak behajtási engedéllyel rendelkezőknek, illetve az ott lakóknak lesz lehetősége.

» Mindkét irányban megállási tilalom lép életbe a Diadal tér 2-8. szám közötti szakaszon, valamint a Köztársaság út Mátyás király útja és Dombay utca közötti szakaszán.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Közösségünk kincsei - Vajda Lajos és Szentendre vándorkiállítás a váci művelődési központban

Gépkocsival a rendezvény Duna-parti területe a 2-es számú főút Földváry tér – Diadal téren keresztül a táblával jelölt útvonalon közelíthető meg. A rendezvényhez kapcsolódóan ideiglenes parkoló kerül kijelölésre.

A strand előtti parkoló rendezvényterület lesz, ezáltal megszűnik. A Kossuth u. és a Konstantin tér felől érkező gépjárművek a Káptalan utcában a piac felé haladhatnak. A Piarista utca lezárásra kerül.

A Volánbusz helyi járatai július 20-án 12 órától 23-án üzemkezdésig a főteret nem érintik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments