Sződön buktak meg a kábszerrel, jön a börtön

A Budapest Környéki Törvényszék büntető tanácsa nyilvános és folytatólagos tárgyalás alapján ma, június 26-án hozott ítéletet annak a két vádlottnak az ügyében, akiket jelentős mennyiségű kábítószerre, forgalomba hozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádoltak.

A vádlottak 2015 júniusa óta rendszeres telefonos kapcsolatban álltak egymással, abból a célból, hogy a egyikük kábítószert vegyen a másiktól. A két férfi később hasist szerzett be értékesítés céljával. A Készenléti Rendőrség munkatársai – akik korábban tudomást szereztek arról, hogy az egyik vádlott 2015. szeptember 26-án Sződön nagy mennyiségű kábítószert fog átvenni – intézkedés alá vonták a férfiakat, őrizetbe vették őket és a birtokukban lévő kábítószert lefoglalták.

Központi Gyógyszertár Vác

A bíróság I. rendű S. A. vádlottat bűnösnek mondta ki kábítószer-kereskedelem bűntettében, ezért őt 5 év 6 hónap, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre és mellékbüntetésként 5 év közügyektől eltiltásra ítélte.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

V. N. II. rendű vádlottat a bíróság szintén bűnösnek találta kábítószer-kereskedelem bűntettében, ezért rá 5 év, fegyházban letöltendő szabadságvesztés büntetést és 5 év közügyektől eltiltást szabott ki.

Az ügyész súlyosításért, a vádlottak és védőik felmentésért fellebbeztek. Az ítélet nem jogerős. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments