Már a váciak is fizethetnek telefonnal gázszámlát

A Nemzeti Közművek elindította földgáz applikációját, a korábban már működő áram applikációjának megújítása mellett. Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp néven futó mobilalkalmazások használatával a  váci ügyfelek is kényelmesen, gyorsan, biztonságos és modern felületen keresztül, környezetbarát módon tudják intézni földgáz- és áramügyeiket okostelefonjaikon.


Az applikáció Android és IOS telefonokra is elérhető az alkalmazás áruházakon keresztül. A letöltéssel az ügyfelek bárhonnan, bármikor diktálhatnak, valamint megtekinthetik és letölthetik számláikat, a befizetésre váró számlákat pedig bankkártyával azonnal ki is fizethetik. Az alkalmazás emlékeztetőt küld a diktálás esedékességéről, valamint új számla érkezéséről is.

Központi Gyógyszertár Vác

Az applikációt – regisztrációt követően – a Nemzeti Közművek lakossági ügyfelei, illetve az egyetemes szolgáltatásban ellátott kis- és középvállalkozások használhatják.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Az ügyfelek az applikációkon keresztül egyúttal igényelhetik a Nemzeti Közművek környezetbarát saját e-számláját, amely lényegesen leegyszerűsíti a számlákkal kapcsolatos ügyintézést. A Nemzeti Közművek saját e-számla szolgáltatásának célja, hogy egyszerűsítse és meggyorsítsa a fogyasztók számla-ügyintézéseit. Internetes elérhetőség mellett bárhol, bármikor igényelni tudják ezt a környezetbarát megoldást, illetve tételesen nyomon tudják követni számláikat, visszamenőlegesen is, ráadásul ezáltal jelentősen egyszerűsödik a tárolás és a rendszerezés is.

Mind az NKM Földgázappból, mind az NKM Áramappból csak egy gombnyomás a másik applikációra váltás. Az ügyfelek alkalmazásonként egy-egy regisztrációval több felhasználási helyre vonatkozóan is intézhetik ügyeiket, valamint első kézből értesülhetnek a szolgáltatók legfrissebb híreiről, ajánlatairól.

A Nemzeti Közművek folyamatosan fejleszti alkalmazásait, így a későbbiekben további ügyintézési lehetőségeket is fog biztosítani letöltői számára.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Húsvéti ligettakarítás iskolásokkal és civilekkel

Az Android okostelefonnal rendelkező ügyfelek az alábbi linkeken érhetik el az applikációkat:

földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp   

áram: http://bit.ly/2JgR74G  

Az IOS okostelefonnal rendelkező ügyfelek pedig az alábbi linkeken találnak több információt az applikációkról:

földgáz: https://apple.co/2M4MZ5u

áram: https://apple.co/2kWTxH4 ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments