Ne hagyd ki: szombaton fúvóskoncert a zeneiskolában

VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ A Váci Ifjúsági Fúvószenekar az idei évben sem tétlenkedik, februárban a Madách Imre Művelődési Központban hangszerbemutatóval egybekötött farsangi hangversenyekkel örvendeztettek meg több mint 1500 váci és Vác környéki diákot. A hangszerbemutató keretében Péter Dániel a trombitát mutatta be, aki a három évente megrendezésre kerülő Lubik Imre Országos Trombitaversenyen 2. helyezést ért el.

Néhány hete jelent meg DVD-n a Balaton method című zenés film, amely 2015-ben a 7. legnézettebb magyar film volt a hazai mozikban. A zenekar a filmben való szereplés mellett a népszerű film DVD borítóján is helyet kapott, amint Fonyódon az óriáscsúszdában állva zenélnek.

A zenekar az idei évben is fog külföldön zenélni, a tavalyi prágai vendégszereplés után 2018 nyarán egy montenegrói fesztiválon lépnek majd fel Budvában.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

A nagy sikerű farsangi hangversenyek után most szombaton a 2018-as új műsorukat mutatják be tavaszi hangversenyük keretében április 14-én 19 órától Vácon a Bartók Béla Zeneiskola Cs. Nagy Tamás Hangversenytermében. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments