Kézilabda: másfél perc alatt három gól és egyenlítés!

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Szenzációs eredményt produkált férfi kézilabda-csapatunk a hétvégi bajnoki mérkőzésen. A kiesés ellen harcoló váciak az utolsó bő egy percben toronymagasan a bronzérmes helyen tanyázó ellenfelük fölé nőve, háromgólos hátrányt ledolgozva, 29-29-es döntetlent játszottak a harmadik helyen álló vendég Tatabányával a férfi kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén: Váci KSE-Grundfos Tatabánya KC 29-29 (15-18).

Nem volt jó előjel számunkra, hogy a bányászcsapat a váci meccsig mindössze hét pontot vesztett a bajnokságban, legyőzve többek között a MOL-Pick Szeged csapatát is.

„Egyéni fegyelmezetlenségek okozták a kékek vesztét. A mieink szempontjából jól indult a Duna-parti parti, a vége mégis fájó pontosztozkodás lett” – írja a vendégcsapat tudósítója a tatabányaiak honlapján. Igaza is van, hiszen a vendégek a 20. percben még hét góllal, 14-7-re vezettek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

„A végén egyéni hibák és fegyelmezetlenségek befolyásolták az eredményt. Emiatt lett döntetlen, ami azért elfogadhatatlan, mert másfél perccel a meccs lefújása előtt még három góllal vezettünk” – kesergett Sibalin Jakab, a Tatabánya másodedzője.

Mi azért nem bánjuk, hogy elrontottuk a napjukat! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments