Vádemelés: ittasan karambolozott, egy ember meghalt

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ A váci rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 39 éves nővel szemben. A nyomozás adatai szerint ugyanis a hölgy február 10-én 17 óra 5 perckor Honda típusú személygépkocsijával közlekedett a 12-es számú főúton, Szob irányából Perőcsény irányába. Amikor a Préskert telephez ért, ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött az ott szabályosan közlekedő Forddal.

A baleset következtében a Honda sofőrje és egyik utasa nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, míg a másik utasa olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette.

A Honda sofőrjével szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az ügyben beszerzett orvosszakértői vélemény alapján a 39 éves nő a baleset idején ittas állapotban vett részt a közúti közlekedésben. A nőt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a perőcsényi nő ellen halált okozó ittas  járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldte. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments