Két autó ütközött a Magyar utcai körforgalomnál

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Két személygépkocsi ütközött össze szombaton este Vácon, a Rádi úton a Magyar utcai körforgalomnál. Az ütközés következtében egy ember sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak.

A szemtanúk azonnal riasztották a mentőket, a gyorsan kiérkező váci hivatásos tűzoltók pedig áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Bár a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, érdemes felhívni a figyelmet rá, hogy még mindig sok autós van, aki nem ismeri a körforgalom szabályait. A KRESZ szerint minden behajtásnál elsőbbség adás kötelező tábla van kihelyezve és annak van elsőbbsége, aki már a körforgalomban halad.

Ezt rendszeresen nem tartják be, főleg a Naszály úton, a volt középvárosi temetőnél lévő körforgalomnál, ahol gyakran a fentről érkező autósok szinte lassítás nélkül vágnak át az útszakaszon.

Váci ingatlanpiac: a 300 ezer forintos lélektani határ
Hókotró - személyautó ütközése: egy ember meghalt

Hozzászólások

Két autó ütközött a Magyar utcai körforgalomnál — 3 hozzászólás

  1. Ezek a körforgalmak vicc kategória, elég nehéz betartani, h aki bemne van annak van elsőbsége mert olyan kicsik, odaér két autó és egyből egymás seggébe vannak,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.