Foci: a zalaiak támadtak, de a váciak nyertek

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ A labdarúgó NB II 27. fordulójában szerdán a ZTE FC a Vác vendége volt. A mérkőzés egyetlen gólja az első félidőben született, amit a váciak értek el, s ez lett a döntő, hiába játszott a második félidőben a ZTE FC nagy fölényben: Vác FC–ZTE FC 1-0 (1-0). 

A fővárosban rendezett találkozó indulhatott volna zalai góllal is, amikor a 3. percben Hudák jutott lövéshez, de az ötösön álló csapattársát, Patvarost találta el, aki már nem tudta elkerülni kapura tartó labda útját – kesereg a Zalai Hírlap tudósítója. Az első negyedórában kiegyenlített volt a játék a Vác és a ZTE FC is felváltva támadott, de főként a mezőnyben járatták a labdát.

Az egerszegiek fokozatosan fölénybe kerültek, de elmaradtak a nagy helyzetek. A 36. percben viszont már vezetett a Vác. Króner fejéről pattant a labda Tóth G. elé, aki 12 méterről a kapu bal sarkába lőtt (1-0). A vezetés felhozta váciakat, de csak szögletekben mutatkozott meg mindez.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Fordulás után belekezdett a ZTE FC és sorra vezette akcióit. A vendégek nagy mezőnyfölényben futballoztak, a Vác pedig higgadt tudott maradni, nem kapkodott, és taktikus játékkal megnyerte a mérkőzést.

–  Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de egyetlen hibánkat kihasználta az ellenfél. A második félidőt végig támadtuk, de a legnagyobb ziccereket sem tudtuk belőni. A pálya alkalmatlan volt a kombinatív játékra, a játék képe alapján nyernünk kellett volna – kesergett Artner Tamás, a zalaiak edzője. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments