A hétvégén nyílik a Gardenexpo

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Az év legerősebb kerti irányzata nagyon egyszerűen összefoglalható: még több lazítás a zöldben. Ehhez ad nagyszerű ötleteket az idei Gardenexpo, amelyet március 23. és 25. között tartanak a Budapest Sportarénában.

A kültéri életterekben ma már kötelező elem az olyan egyszerű, de komplex kerti tér, melyben világítás, fűtés, árnyékolás, étkező, konyha és nappali, esetleg medencepart is helyet kap.  A téli hónapok bezártsága után nem csak a nappali, a konyha is kiköltözik végre a kertbe vagy a teraszra.

A rozsdás grillrács és magányosan árválkodó szalonnasütő ideje viszont végérvényesen lejárt. 2018-ban a kerti sütögetés terén is minden a kényelemről és a természetességről szól.

A külső terek cipőmentes övezetnek számítanak, úgyhogy a kertben megjelenő burkolatot is érdemes újragondolni. A különböző kültéri szőnyegek nagyon kellemesek mezítláb, és nem mellesleg remekül néznek ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Az ország legnagyobb kerti életmód kiállítását idén egy olyan magyar szabadalom is bemutatkozik, amit eddig még sehol nem láthatott a publikum. A VízŐr különleges fejlesztéseknek köszönhetően megőrzi a nedvességet a talajban, így csökkenti az öntözővíz felhasználását és akár 50 százalék költségcsökkentés eredményez.

Az álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka mellett a legjobb hazai kertszakértők várnak a 8000 négyzetméteres bemutatótérben.

A háromnapos rendezvényen természetesen nyerni is lehet, csak regisztrálni kell előre a www.gardenexpo.hu oldalon, és bárki hazaviheti az álomszép kerti garnitúrát, a profi grillt vagy a robotfűnyírót. ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments