SZÍNHÁZ: Minden, ami szem-szájnak ingere

VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ (Fehérvári Fruzsina) Februárban újra kapcsolt akcióval várja vendégeit a Váci Dunakanyar Színház és a Rubra Art Lounge Étterem. A tavalyi évben már kétszer is hirdettek meg hasonló kedvezményt, melyet a nagy sikerre való tekintettel a február 16-i Művészet című előadáshoz kötve megismételnek.

A Váci Dunakanyar Színház vígjátéka már önmagában is kitűnő program. A magyar származású Yasmina Reza Művészet című darabja, amely a világ és Európa színpadain is hatalmas sikernek örvend, finom humorral és mesteri érzékenységgel tárja fel egy jól ismert viszonyrendszernek, a baráti háromszögnek ingoványos talaját.

Serge (Csórics Balázs), a befutott orvos, engedve új szenvedélyének, egy kortárs festményre tesz szert, s bár egy vagyonba került, kétely nélkül és büszkén hívja át barátait, hogy szemügyre vegyék a képzőművészeti csoda vitathatatlan értékeit: „egyhatvanszor egyhúsz, fehér alapon haránt irányú, vékony, fehér pászmák”.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

Marc (Kis Domonkos Márk) döbbenten áll, véleményét képtelen magában tartani, és kifakad. Yvan (Karalyos Gábor) pedig választhat, hogy kinek az oldalára áll ebben a parádés esztétikai konfliktusban, amelynek a végére az is kiderül, hogy miként alakul a barátság sorsa.

Kitűnő színészek, vicces szituációk garantálják a felhőtlen szórakozást. Ráadásul most nem csak a színház, hanem a gasztronómia kedvelői is hódolhatnak szenvedélyüknek, a Rubra Étteremben ugyanis az ízletes ételeken kívül most a kultúra és a művészet is szerepel az étlapon.

A kedvezmény kétféleképpen is igénybe vehető. A február 16-i Művészet című előadásra vett jegy felmutatói a Rubra Art Lounge étteremben 20 százalék kedvezményt kapnak a február 16-i fogyasztásból.

Illetve február 9. és 16. között a Rubra Art Lounge étteremben fogyasztók – a színház jegypénztárában a blokkot felmutatva – 20 százalék kedvezményt kapnak a február 16-i Művészet című előadás árából. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments