Hétvégi pályakarbantartás a váci vasútvonalon

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ A Budapest–Vác–Szob vasútvonal Göd és Vác közötti szakaszán pályakarbantartást végeznek március 3-án és 4-én, 8:20-tól 17 óráig, emiatt változik a vonatok menetrendje. Az S70 jelzésű, Nyugati pályaudvar és Vác közötti személyvonatok rövidebb útvonalon, Nyugati és Göd között közlekednek.

A Z70 jelzésű zónázó vonatok változatlan útvonalon, Nyugati pályaudvar és Szob között szállítják az utasokat, de Göd és Vác között minden megállóhelyen megállnak. A Budapestről Vácig, illetve Vácról Budapestig közlekedő vonatokról Vác helyett Gödön lehet átszállni a zónázó járatokra.

A könnyebb eljutás érdekében a vonalon közlekedő nemzetközi vonatok kivételesen megállnak Gödön.

A vasúttársaság kéri utasait, hogy figyeljék az állomásokon kihelyezett hirdetményeket és útbaigazító táblákat, térképeket, valamint a hangos utastájékoztatást. A módosított menetrend a MÁV-csoport honlapján (www.mavcsoport.hu), a vágányzári hírek között érhető el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Az utasok tájékozódhatnak a Vonatinfó alkalmazásban és a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatánál is, a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon. Telekom-hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor-hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, Vodafone-hálózatból a +36 (70) 499 4999-es számot. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments