Pofonvágta a kalauzt a vonat folyosóján

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ A Váci Rendőrkapitányság eljárást indított közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Egy fiatal férfi ugyanis a vonaton bántalmazta a jegyvizsgálót.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. október 9-én 22 óra 40 perc körül a váci vasútállomás peronján a feladata ellátása során egy alkalommal arcon ütötte a vonaton szolgálatot teljesítő vezető jegyellenőrt. Az ismeretlen férfiról a vonaton lévő biztonsági kamera felvételt készített.

A váci rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Váci Rendőrkapitányságon (Vác, Zrínyi M. út 7.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-01/236/28-83-as telefonszámon vagy az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöld számát vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét. ♦