Sűrű a városi uszoda sávbeosztása az idén is

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Közzétette a Vác Városi Strand és Uszoda az ezen a héten és az egész évben érvényes sávbeosztásokat. A táblázatba foglalt információkból jól látszik, hogy nagyon sokan veszik igénybe az úszás lehetőségét. A sportegyesületek és az iskolák mellett így csak egy-egy sáv jut a hét szinte minden napján a hobbiúszóknak.

A vendégek például tegnap, február 6-án kedden mindössze reggel 6 és 7 óra között használhattak két sávot a 25 méteres medencében, ezt követően este 8-ig már csak a négyes pályán úszhattak az alkalmi látogatók, míg a 33-as medencében 6 és 17 óra között csak az 1-es sáv volt szabad számukra, utána már a vízlabdások vették át ezt a területet is. A többi sávot a diákok és a sportolók használták.

Hasonló a helyzet a hét többi napján is, a vendégek számára csak a hét vége felé nyílik több úszási lehetőség. Szombaton már 7 és 20 óra között két sáv áll a rendelkezésükre a 25 méteres és a 33 méteres medencében is. Az utóbbiban ezen a napon 16 és 18 óra között a nagymarosi kajakpólósok edzése miatt nincs szabad úszási lehetőség.

Vasárnapra a Váci Városfejlesztő Kft honlapján megtalálható medencebeosztások (a 25 méteresét itt, a 33 méteresét pedig itt találják) szerint nincs sportolói program. ♦

Vélemény írása Facebook profillal

1
Szólj hozzá!

avatar
1 megjegyzések
0 válaszok a témára
0 követés
 
a legtöbb reakciót kiváltó hozzászólás
legforróbb megjegyzéstéma
1 a komment szerzője
b legutóbbi kommentek
  feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
b
Vendég
b

Többször kértem már, hogy adjanak helyet a vendégeknek is az úszáshoz, de mindig elutasító választ kaptam. Sokan panaszkodnak amiatt, hogy nincs elég szabad sáv.
Nem tudom minek kellene történnie hogy végre változzon a dolog. Évek óta így megy és egyre rosszabb.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.