A váci baráti társaság defibrillátort adományozott

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ 2015 szeptemberében testvérvárosunk, Técső önkormányzatának meghívására egy városházi focicsapat – néhány sportszerető vácival kiegészülve – utazott az ukrajnai településre egy villámtornára.

Az egyik meccsen sajnos tragédia történt: egy negyvenöt év körüli, mint utóbb kiderült, három gyermekes családapa összeesett játék közben és bár a mentők gyorsan megérkeztek, már nem tudtak rajta segíteni.

Mindez ugyan nem a váciak mérkőzésén történt, hazaérve a kis baráti társaság mégis elhatározta: vásárolnak egy újraélesztő készüléket a técsői fociklubnak. A gyűjtés sikerrel járt, a jó kezdeményezéshez pénzbeli támogatást nyújtott többek között Fördős Attila, városunk polgármestere, Pető Tibor alpolgármester, Bodonyi Béla, Szépvölgyi István, Cserepka Sándor, a Speciál Csapágy Kft és az NBH Security Kft is.

Nemrég csaknem félmillió forintért megvették a defibrillátort, amelyet néhány hete, december elején el is vittek Técsőre, ahol egy gyermek focitorna keretében barátságos meccset játszott a két városháza gárdája – az eredmény a váciak szerint igazságos 2-2 lett -, s a szünetben ünnepélyes keretek között adták át a fontos életmentő berendezést.

A técsői fociklub és városvezetés szerint az adományozás tovább erősíti a két város, a Vácott és Técsőn élő polgárok kapcsolatát. ♦

SZÍNHÁZ: elgondolkodtat és nevettet, négy napig féláron
Képviselői köszönet a váci rendőrnek
Vélemény írása Facebook profillal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.