A megye pályázatot hirdet az Év értéke díjra

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Pest Megye Önkormányzata pályázatot hirdet az Év értéke díjra. A díjjal azt a közösséget díjazza az önkormányzat, amelyik egy, már a megyei értéktárba felvett értéket kiemelkedően tud reprezentálni, ezáltal képes az érték és a megye ismertségét még inkább növelni: például új programot tud szervezni, marketingtevékenységet épít az érték köré, turisztikai vonzerőt teremt, média megjelenéseket generál, meg tudja jeleníteni az értéket a helyi oktatásban, nemzetközi kapcsolatot képes építeni általa.

Azaz olyan újdonsággal képes kiegészíteni az érték ismertségét, ami addig nem, vagy kevésbé volt ismert a nagyközönség számára. A díjra pályázni november 20-ig lehet az ertektar@pestmegye.hu címen.

A beküldött pályázatban részletezni kell, hogy a pályázó melyik megyei értéket, milyen formában reprezentálta, milyen tevékenységet épített köré, milyen eszközökkel valósította azt meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Az Év értéke díj győztes pályázat 50.000 Ft támogatásban részesül. (Képünkön: 2016-ban az üllői Doberdói Bánlaky József életműve lett az Év Pest Megyei Értéke.)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments