Szombaton az állatok beköltöznek a művelődési központba

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Október 7-én, szombaton az Állatok Világnapja alkalmából 14 órakor a Madách Imre Művelődési Központban az állatok lesznek középpontban. A rendezvény ideje alatt állatorvosi szaktanácsadás is lesz dr. Csiri Mónika, a Kedvencdoktor Állatorvosi rendelő munkatársa segítségével.

A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány a rendezvény ideje alatt várja a leendő gazdikat örökbe fogadható kutyusokkal és tanácsadással. A Hippokampusz Ismeretterjesztő Stúdió interaktív előadással, és tanácsadással települ ki a rendezvényre, vezetője: Czigány Ildikó.

A Kutyaduma Központ bemutatóját nézhetik meg 15 órától, majd 16 órától közönségtalálkozó lesz bloggerekkel! A vendégek: Nózi, a nyugdíjas drogkereső kutya, és gazdája, Kántor Kata; Tuki, a Spániel Fajtamentés szépséges spániel fiúja, és gazdája Waltner Magdi; valamint Erzsébet Fenevadova, a Puszi, Erzsi című bestseller múzsája és személyi titkára, Homonnay Gergely. Moderátor: Lakatos Ádám.

A rendezvény ingyenesen látogatható, de adományával mindenki segíthet a helyi állatvédő alapítványnak. Amit szívesen fogadnak: kutyaházak, macskaalom, kölyökkutya és kismacska száraztáp és konzerv, rizs, száraztészta, gabonapelyhek, májkrém, vagdalthús konzerv, tisztítószerek (Domestos, hypo, krémszappan, mosópor, mosogatószer), kiselejtezett törölközők, pamut anyagok, szemeteszsák (30-240 liter).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

A program megvalósulását a Nemzeti Kulturális Alap támogatja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments