Statisztikai felmérés Vácott: ezer forint a jutalom

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Központi Statisztikai Hivatal Vácott október 2-án hétfőn megkezdte és december 15-ig folytatja a háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló Miből élünk? című adatfelvételét. A Magyarországon felkeresendő 15 ezer háztartás kijelölését statisztikai módszerrel, véletlenszerű kiválasztással hajtották végre.

A lakosság kétféle módon válaszolhatja meg a kérdőívet. Lehetőség van a kérdőívet elektronikus úton, Interneten kitölteni október 2-31. között. A kérdőív a https://mibolelunk.ksh.hu oldalon érhető el. Az internetes kitöltők között összesen 8 darab táblagépet sorsolnak ki.

Azokat, akik a személyes interjút választják, kérdezőjük október 2. és december 15. között fogja a háztartásokat felkeresni. A válaszadók 1.000 Ft összegű vásárlási utalványt kapnak ajándékba, valamint közöttük összesen 5 darab táblagépet sorsolnak ki.

Az adatszolgáltatás önkéntes és név nélküli.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

Az adatokat bizalmasan kezelik, kizárólag statisztikai célra, összesítve közölik, illetve egyedi azonosításra alkalmatlan módon bocsátják az Európai Központi Bank rendelkezésére, pontosan követve a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait. Az adatgyűjtést végrehajtó kérdezők fényképes igazolvánnyal rendelkeznek.

A lakosság és az önkormányzatok számára hétfőtől csütörtökig 8 és 16:30, pénteken 8 és 14:00 óra között a 06-80/200-766-os ingyenes zöldszámon adnak további felvilágosítást, valamint fordulhatnak hozzájuk a mibolelunk@ksh.hu e-mail címen is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments