Öt kihagyhatatlan kiegészítő az őszi mindennapokra

VÁCI NAPLÓ/hirdetés ♥ Elérkezett az ősz a maga hűvösebb, esősebb idejével, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és kiegészítőit. Azonban a divat minden évben változik, főleg a kiegészítők stílusa, így sokan nem tudják mik azok a darabok, amikbe érdemes belefektetni.

Ennek ellenére vannak olyan alap darabok, amik stílusuknak köszönhetően sosem mennek ki a divatból. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, ami kihagyhatatlan egy férfinak az őszi mindennapokra.

Sapka

Az hidegebb, esősebb idővel egyre fontosabb sapkát viselni, hiszen nemcsak, hogy nem fogunk megázni, azonban mind a megfázástól mind a hajhullástól megvédjük magunkat. Az Interneten kutakodva találtuk rá a Trendhim nevezetű webshopra, ahol rengeteg különböző stílusú kiegészítő közül tudunk válogatni, hiszen a manapság egyre népszerűbb kalapoktól kezdve egészen az egyszerűbb pamut sapkákon át minden megtalálható a kínálat között. Azon felül, hogy minden megrendelt terméket ingyenesen szállítanak ki a vásárlóknak esetleges problémák esetén egy egész év pénzvisszafizetési garanciát is biztosítanak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Karkötő

Manapság egyre több férfi kezdett el karkötőt viselni, hiszen azon kívül, hogy minden darab divatos, rengeteg termék olyan hasznos tulajdonságokkal rendelkezik, amiket a mindennapi életünk során fel lehet használni. A két legkedveltebb darab a hajó kötélből  készített karkötő és a masszív paracord anyagból fonott karkötő, hiszen egy ilyen darabot számtalan tevékenységre fel lehet használni. Aki nem kedveli a sportosabb darabok viseletét, rengeteg bőrből vagy gyöngyből készült darabot talál a webáruház kínálata között.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen alkalmakkor visel elegánsabb öltözetet, amikor egy klasszikus nyakkendő vagy egy stílusos csokornyakkendő tökéletes kiegészítő. Azonban manapság már rengetegen viselik a kiegészítőt egyszerűbb, hétköznapibb öltözethez is, hiszen egy klasszikus fehér inggel, sötétebb nadrággal és egy elegáns stílusú cipővel remek benyomást kelt. A kínálat között az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen az egyedibb, különlegesebb darabokig mindenféle megtalálható, így biztosan mindenki talál megfelelőt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Vác Városért Választási Egyesület képviselő-jelöltjei az önkormányzati választáson

Nadrágtartó

A nadrágtartó régiesebb nevén hózentróger már több évtizede a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt évben nagy mértékben vesztett népszerűségéből a kiegészítő, hiszen manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben, az egyszerűbb használat végett. Az angolszász kultúrákban rengeteg férfi visel nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Díszzsebkendő

Az elmúlt évben egyre népszerűbbé vált  díszzsebkendőt viselni, hiszen tökéletesen kiegészít akár egy öltönyt akár egy zakót egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor a kiegészítőt választjuk, fontos figyelembe venni a legtöbbet hordott nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.  Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomra fel lehet venni legyen az egy elegáns vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyéniséget ad és ezen kívül színt visz az öltözetbe. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket találunk, így biztosan minden férfi talál kedvére valót. (x)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments