Az imaházban fogadták a rendőrök az időseket

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Az Országos Rendőr-főkapitányság  “Házhoz megyünk” elnevezésű bűnmegelőzési programjának Pest megyei rendezvényére október 10-én  Vácon, ezúttal  a Baptista Egyház Imaházában került sor. A programot Latorovszky Gábor r. alezredes, a Váci Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg.

A rendezvény keretében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a Váci  Rendőrkapitányság munkatársaival közösen időskorú kortársképző programot szervezett, ahol áldozatvédelemmel, internetbiztonsággal kapcsolatos prevenciós előadásokat tartottak.

Emellett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársa a termékbemutatók veszélyeiről is tájékoztatta a megjelenteket, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársa a trükkös elkövetési módszerekről adott tájékoztatást – tudósít a police.hu.

Az érdeklődő szépkorúak a rendőrség munkatársaitól, az AEGON Biztosító képviselőitől, valamint  az együttműködő polgárőröktől kaptak vagyonvédelmi jó tanácsokat.

A programot egy közös prevenciós tudáspróba színesítette, ahol az időskorúak  játékosan mérhették össze tudásukat  bűnmegelőzéshez kapcsolódó témákban apró ajándékokért, melyeket  a későbbiek során a mindennapokban tudnak majd használni. ♦

Idén is lehet már pályázni a Bursa Hungarica ösztöndíjra
Ammónia szivárgott egy váci üzemben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..