Az őcsényi cirkusz miatt szégyelli magát a püspök

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A 444.hu megkérdezte Beer Miklós püspököt, mit gondol arról, ami Őcsényben történt. A Tolna megyei településen Fenyvesi Zoltán panziótulajdonos látott volna vendégül menekült családokat, emiatt életveszélyesen megfenyegették, és megrongálták az autóját. A faluban akkora botrány lett az esetből, hogy Fülöp János polgármester le is mondott.

– A véleményem erről az esetről sommásan az, hogy ez egy szonda a mai magyar társadalmunk állapotáról, a közhangulatról. Nagyon szomorú vagyok – válaszolta a 444.hu kérdésére Beer Miklós.

– Szívből sajnálom a polgármester urat. Ugyanakkor nagy tisztelettel is gondolok rá. Éppen azért, mert talán még sincs akkora baj, ha valaki inkább félreáll, mint statisztálna ehhez az őrülethez – tette hozzá.

– Sajnos én magam is ezt tapasztalom, hogy az emberek jelentős része ennyire vakon elutasító. Pedig ezek az emberek az állami hivataltól oltalmazotti státuszt kaptak. Ez már nyilván nem is jutott el a helybeli lakosok tudatáig – fűzte hozzá Beer Miklós. ♦

Nem akarta ingyen bekötni a gázt a Tigáz
Kisbusz ütközött teherautóval Gödön, két sérült

Hozzászólások

Az őcsényi cirkusz miatt szégyelli magát a püspök — 1 hozzászólás

  1. Van egy jószívű, igazi keresztény gondolkodású püspökünk. Becsüljük meg, és ne gyalázzuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..