Vezetéknek ütközött egy mentőhelikopter Őrbottyánban

VÁCI NAPLÓ/régió (MTI) ♥ Vezetéknek ütközött egy mentőhelikopter Őrbottyánban hétfő délután – tudta meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől az MTI.

Vajta Szilvia rendőrségi sajtóreferens közlése szerint a mentőhelikopter egy közúti baleset sérültjéért érkezett a településre. A gép felszállása közben rotorja leszakította a felső vezetéket, s az megsebesített egy nőt. A helikopter a helyszínen maradt, a sérülteket mentőautó vitte kórházba.

Az M1 tudósítója azt mondta: a műszaki mentés jelenleg is tart, a baleset körülményeit vizsgálják. Úgy tudni, a helikopter rotorja annyira összeroncsolódott, hogy Németországból kell alkatrészt hozni. A helyszínen végzik el a szerelést, de várhatóan csak kedden végeznek a munkával.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján este azt írta: a leszakadó elektromos kábel egy közelben tartózkodó 63 éves nőnek okozott sérülést.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a mentőhelikopter egy férfit szállított volna, akit autó ütött el. Mindkét sérültet mentőautó vitte kórházba.

Az eset körülményeit a Váci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja – írta a rendőrség. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments