Sétáljunk együtt a saját és a beteg gyermekek egészségéért!

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Jávorszky Ödön Kórház is csatlakozott ahhoz az országos kezdeményezéshez, amit az Amway Hungária Kft társadalmi szerepvállalásának részeként szervez oly módon, hogy minden évben önkéntes megmozdulásokkal segítik a kórházakban ápolt gyermekek gyógyulását.

A tavalyi nagy sikerre való  tekintettel, idén ismét közös programra hívták a városokat, azok lakóit: október 1-jén Budapesten harmadik, Vácott pedig második alkalommal rendezik meg a „10.000 lépés érted és értük” jótékonysági sétát, mellyel mindenki hozzájárulhat az apróságok zökkenőmentes kórházi ápolásához. „10.000 lépés érted és értük”, így szól a szlogen, hiszen közel 5 km sétával már mindenki rengeteget tehet a saját egészségéért is!

Központi Gyógyszertár Vác

A részvétel feltétele az 500 Ft-os támogatás befizetése a helyszínen, és a séta teljesítése!  A cél nem csak az adományozás, hanem az egészséges életmód példamutatása is. A résztvevők egy retro kis játékot kapnak emlékbe.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

A befolyt összbevételt az Amway Hungária 2017-ben is megduplázza, így minden jelentkező 1000 forintot adományoz a kisgyermekek számára. A váci kórház az adományt a a Képalkotó Diagnosztikai Osztály gyermek szempontú korszerűsítésére, szépítésére szeretné fordítani: sugárvédelmi eszközök korszerűbbre való cseréjére, a vizsgálatok elvégzéséhez szükséges komfortosabb párnák és a barátságosabb környezet kialakításához függönyök, valamint fali matricák beszerzésére.

Időpont: 2017. október 1. (vasárnap), 10 óra (egységesen, minden résztvevő városban).

Helyszín: a Jávorszky Ödön Kórház előtti parkoló (Kálvária domb mellett).

Program:

9.30 óra – Gyülekező, részvételi és támogató jegyek megvásárlása, adományok leadása
9.45-10 óra – Köszöntők: Szabadosné Váczi Zsuzsanna főszervező és Dr. Székely Géza osztályvezető főorvos
10-10.15 óra – Közös bemelegítés: Bagyinszki Anikó
10.15 óra – Indulás – séta (5 km) a kijelölt útvonalon
12.30 óra – Beérkezések, meglepetések, ajándékok, adományok összesítése

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Gyere és tegyünk együtt gyermekeink egészségéért és egy szebb jövőért! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments