Tizenhárman vennék meg a Karacs Teréz Kollégium épületét

VÁCI NAPLÓ/városháza ♥ Nemrég eladásra hirdette a volt Karacs Teréz Kollégium épületét a város önkormányzata. Múlt héten csütörtökön a városházán tartott sajtótájékoztatón elhangzott: 13 érdeklődő jelentkezett a felhívásra.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, pályáztatásra írta ki a volt Karacs Terét Kollégium épületét a testület, mivel volt érdeklődő az épület megvásárlására.  A pályázatokat a négyszintes épületre augusztus 21-ig lehetett benyújtani, és mint az Fördős Attila (Fidesz-KDNP) polgármester szavaiból kiderült, akadtak is bőven.

Központi Gyógyszertár Vác

-Tizenhárom érdeklődő vett részt a pályázaton. A beérkezett ajánlatokat hétfőn bontják fel közjegyző előtt, ahol a legmagasabb árajánlat fog nyerni – mondta.

Az egykori kollégium épülete 2011 óta áll használaton kívül, hiszen az állaga erősen megromlott és balesetveszélyessé vált. Azóta több érdeklődő is volt, de végül mindegyik elállt a vételi szándéktól. Most azonban jó eséllyel lelhet gazdára az ingatlan.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

A testület még Ferjancsics László (Együtt-Vácért) javaslatára azt is belefoglalta a pályázati felhívásba, hogy aki megszerzi az ingatlant, annak három éven belül fel kell újítania a homlokzatot.

A benyújtott pályázatokról a képviselőtestület hozza meg majd a döntést az összegek ismeretében. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments