Szent István Napi Borünnep lesz ismét Nagymaroson

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ A Dunakanyar egyik legszebb fekvésű, természeti szépségekben és kultúrtörténeti emlékekben egyaránt bővelkedő, hangulatos kis városában, Nagymaroson kerül megrendezésre a Szent István napi Borünnep, 2017. augusztus 19-20-án.

A rendhagyó Borünnep mindkét napján színes programokkal, koncertekkel, gyermek foglalkozásokkal illetve játékos vetélkedőkkel és sok- sok látni s kóstolni valóval várják az látogatókat.

Központi Gyógyszertár Vác

Augusztus 19-én, szombaton este 20 órakor fellép Nyári Aliz és Nyári Edit – HungarOperett® Produkció. Producer: Csermely György, Nívódíjas táncpedagógus, a Váci Jeszenszky ®Balett alapító igazgatója.

Nyári Aliz és Nyári Edit a két elbűvölő énekesnő egy különleges koncertre várja Nagymaroson a Szent István Napi Borünnepre látogató közönséget.

A koncerten a legendás magyar zeneszerzők legszebb dalai és a legismertebb világslágerek lesznek hallhatóak különleges feldolgozásban. Természetesen az énekesnők saját slágerei is felcsendülnek zenekaruk kíséretében, akik a magyar zenei élet kiemelkedő személyiségei. A Váci Jeszenszky® Balett Pest Megye Művészeti-díjas társulatának táncosai teszik látványossá és még különlegesebbé a koncertet.

A művészek egy elsöprő zenei élményt ígérnek az igényes muzsikát kedvelő közönségnek. A koncertet követően dunai tűzijáték lesz kb. 21.15-kor.

Augusztus 20., vasárnap 17 órakor a nagymarosi színpadon fellép a Fourtissimo zenekar.

A Príma-díjas Fourtissimo hazánk egyik legnépszerűbb és legtöbbet koncertező zenekara. Az elmúlt négy évben 388 alkalommal találkozhatott velük a nagyérdemű. A Fourtissimo alapítói a Kuna testvérek: Valéria, Márton, Gyula és Bence számos hazai és nemzetközi verseny győztese.

Műsorukat profizmus és vidám hangulat jellemzi, igényes és különleges összeállítás a közönség eddigi kedvenceiből.

A Borutcában ezúttal 11 borvidék 15 pincészete mutatkozik be: Áts Károly (Tokaj), Balla Géza (Erdély) a Monavin standján, Csányi Pincészet (Villány), Fitomark Tokaj, Gombai Pezsgőpincészet (Etyek), Katona Borház (Balatonboglár), Koch Borászat (2014 Év Borászata),Vin-Art (Villány), Kősziklás borászat (Ászár-Neszmély), Laposa borbirtok (Badacsony), Mokos Pincészet (Villány), Sárosdi pincészet (Szekszárd), Tóth Ferenc Egri Borvár és Molnár pincészet Mór a Váci Borháló képviseletében; Abasári Olaszrizling Borbarátok Köre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments