Kitárja kapuit a Váci Cementgyár

VÁCI NAPLÓ/a város (DDC) ♥ A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén is nyílt napot tartanak a Váci Cementgyárban. A program célja a környezetkímélő cementgyártás, a gyár fenntartható technológiájának bemutatása. 2017. szeptember 8-án kicsik és nagyok garantáltan jól fogják magukat érezni a DDC rendezvényén.

Az idei nyílt nap fő témája a Váci Gyár környezetvédelmi beruházása lesz, amelynek köszönhetően a jelenlegi alacsony porkibocsátási szint tovább fog minimalizálódni. A gyárlátogatás során betekintést nyerhetnek a résztvevők a gyár mindennapjaiba, valamint megismerkedhetnek a fejlesztés egyik legfontosabb elemével, amelynek köszönhetően a jövőben megszűnnek az időnkénti kiporzások.

Központi Gyógyszertár Vác

Az egész napos rendezvény során kreatív, interaktív és érdekes programok keretein belül, testközelből ismerhetik meg a vendégek a cementgyártás folyamatait, az anyagok felhasználásának módját, valamint a cég környezetbarát filozófiáját. A gyár bejárása mellett az érdeklődők a bányalátogatás során különleges kalcitokat gyűjthetnek, vagy éppen megnézhetik a bányászat során használt nagygépeket.
A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a Váci Gyárba szeptember 8-án.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Kedvcsinálóként tekintse meg a Váci Gyár tavalyi nyílt napjáról összeállított képgalériát.

A látogatás előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni a http://www.duna-drava.hu/hu/nyilt-nap linkre kattintva lehet 2017. augusztus 1. és augusztus 31. között. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments