Jövő héten ismét sörfesztivál lesz Vácon

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Ismét remek programokkal készül a Dunakanyar Rendezvényiroda az augusztus 20-i hétvégére! Vác Város Önkormányzatának támogatásával az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Dunakanyar Kézműves Sörfesztiválon többek között fellép majd az Apostol zenekar, Szandi, Pápai Joci, Dj Sterbinszky, Hajdu Steve humorista, valamint újra itt lesz a tavaly nagy sikert aratott ABBA emlékzenekar és idén is lesz szépségkirálynő-választás, utcabál és tűzijáték is!

A három napos fesztiválon ezúttal is a magyar kisüzemi kézműves sörök kapják a főszerepet, melyek között nemzetközileg elismert aranyérmes söröket is kóstolhatunk, de a legfinomabb belga és cseh sörök is képviseltetik majd magukat.

A közel 100 féle sörkülönlegesség mellett, a fesztiválon a hagyományos magyar konyha és a különböző street food ételek is megtalálhatóak lesznek. A váci Duna-parton, a Zenepavilon alatti területen hatalmas vidámpark is épül, lesznek gyerekprogramok, karate bemutató, érkezik majd Dudó bohóc és Szandi is, valamint csodálatos termékeket felvonultató kézműves utca is várja majd az érdeklődőket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szakmai napot tartottak a váci humán szféra munkatársai

Külön érdekesség lesz a hatalmas BKV csuklós busz, amely Bus Pub néven a tavaszi motoros találkozón debütált, valamint pénteken este először lesz Endless Summer Night, ahol a Riska támogatásával itt lesz DjM, Thomx és Dj Sterbinszky, szombat este pedig – az Apostol koncert után – fergeteges Mouse-buli várja a táncoslábúakat Dj Spigiboyal és Dj Sylvesterrel!

Szombaton este 6 órakor lesz a VII. Dunakanyar Szépe szépségkirálynő-választás döntője, amelynek szünetében fellép majd az idei Dunakanyar Hangja verseny győztese dr. Dézsenyi Zsófi és az idei Euroviziós dalverseny nagy felfedezettje Pápai Joci is!

A városi ünnepség vasárnap este 6 órakor kezdődik a Szent István szobornál, azt követően pedig este 7 órától a Duna-parti színpadon a legismertebb musical dalok csendülnek majd fel Andi Színjátszósai előadásában.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

A tombola fődíja ezúttal egy két személyes utazás lesz a cseh sörök hazájába Prágába, amit a vasárnap esti ABBA koncert előtt sorsolnak ki a szervezők.

A váci sörfesztiválról bővebben a Dunakanyar Rendezvényiroda facebook oldalán tájékozódhatnak: www.facebook.com/dunakanyariroda2010

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments