Fénytechnikust és közönségszervezőt keres a színház

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Hamarosan indul Vácott is a színházi szezon, az évad első előadására október 7-én 19 órakor kerül sor. E napon Michael Frayn: Még egyszer hátulról című komédiáját láthatja a nagyérdemű. Az intézményben a készülődést új munkatársak keresése is jelzi.

A színház honlapján megjelent álláshirdetésekben két munkakörre is várják az érdeklődők jelentkezését. Szeretnének a csapatba egy új közönségszervezőt és egy fénytechnikust is beépíteni.

„A váci teátrum jó szervező- és kommunikációs készséggel, valamint legalább érettségivel rendelkező kollégát keres. Feladatok: – kapcsolattartás személyesen, telefonon keresztül és levelezés útján az intézményekkel, cégekkel, partnerekkel, – új partnerek felkutatása, új ügyfélkapcsolatok kiépítése, értékesítési, fejlesztési feladatok ellátása, – támogatni a színház művészi és művészeti dolgozóinak munkáját, – a saját és befogadandó előadások, a bérletek, a színház eseményeinek népszerűsítése, – foglalások kezelése” – olvasható.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Elvárások: – jó szervezőkészség, – jó kommunikációs készség, – MS Office felhasználói szintű ismerete, – legalább érettségi. Előny: jogosítvány és saját gépkocsi.

A fénytechnikusi munkakörnél a jogosítvány mellett természetesen előnynek számít a színházi tapasztalat. Emellett szakirányú végzettséget, precizitást és jó problémamegoldó készséget várnak a jelentkezőktől.

Mindkét állás azonnal betölthető. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, fizetési igény megjelölésével, az info@vacidunakanyarszinhaz.hu email címen lehet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments