Nézd meg edzésen Vácott a világklasszis Eboué-t

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Emmanuel Eboué, az Arsenal egykor BL-döntőt is megjárt, 79-szeres elefántcsontparti válogatott játékosa szerda délelőttől a Vác FC csapatával edzett – jelentették be friss hírként a klub honlapján.

Eboué, aki pályafutása során az Arsenal mellett többek között megfordult a török Galatasaray csapatában, legutóbb pedig az angol élvonalbeli Sunderland játékosa volt, június közepe óta tartózkodik Magyarországon. Eddig az NBI-ben szereplő FTC csapatával edzett, ahol leigazolása is szóba került.

Jelenleg a Vác FC csapatával készül, ahova a csapat angol tulajdonosa, John P. Marshallnak köszönhetően került, aki örömmel biztosított lehetőséget Emmanuelnek, hogy edzésben tartsa magát, mielőtt új klubját megtalálja.

– Az elmúlt bajnokságot a hatodik helyen zártuk, mely eredményre és a csapatomra nagyon büszke is vagyok. Jelenleg azon vagyunk, hogy a jövő hétvégén kezdődő 2017/2018-as szezonban egyre jobbak és jobbak legyünk. Nagyon örülök, hogy egy olyan szintű játékost, mint Eboué a váci stadionba el tudtunk hozni. Ezzel egy remek lehetőséget teremtve a csapat tagjainak, hogy tanulni tudjanak és remélem egy óriási lendületet is kapnak – mondta John Marshall.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

A tulajdonos hozzátette: Eboué számára nagyon fontos, hogy a jelenlegi időszakban is folyamatos legyen az edzésterve. „Jó érzés, hogy számára a váci fiúk, a csapatunk megfelelő környezet a felkészülésének folytatásához. Mindenkit várunk a nyilvános edzésre, biztos vagyok benne, hogy a nézőknek is élmény lesz látni a BL-döntőt játszott focistát”- nyilatkozta a váci klubtulajdonos.

Július 20-án, csütörtökön, nyilvános edzés keretében 16 órától tekinthető meg Eboué edzésben a városi stadionban, ingyenes belépéssel. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments