Forgalomkorlátozások a XXV. Váci Világi Vigalom ideje alatt

VÁCI NAPLÓ/városháza ♥ A július 21-23-ig tartó XXV. Váci Világi Vigalomhoz kapcsolódóan több helyen útlezárásokra, átmeneti parkolási tilalomra, buszjárati útvonal változásokra kell számítani – részben már szerdától kezdődően.

Július 19-én szerda 20 órától a Köztársaság úton a Március 15. tértől a Petróczy utcáig gépjármű megállási tilalom lép érvénybe. A központi piac július 20-tól gépjárművel csak a Káptalan utca felől közelíthető meg. A Káptalan utcából a mélygarázs lejárat – Posta park útvonalon lehet kihajtani.

Központi Gyógyszertár Vác

Július 20-án csütörtökön 8 órától a Bajcsy Zsilinszky utca és az Ilona utca a város felé egyirányú lesz. Ugyanettől az időponttól egyirányúvá válik a forgalmi rend a Burgundia- és a Bajcsy Zsilinszky utcától a Budapesti főút felé.

Csütörtökön 18 órától a rendezvény végéig (vasárnap kb. 24 óráig) a Konstantin téren a táblával jelölt helyeken tilos megállni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lakossági fórum környezeti szennyezésről - Április 2-ig lehet kérdéseket küldeni

Július 20-án 8 órától július 25-én 18 óráig a Duna-parton a kerékpárút a Gombás patak hídja és a révátkelő közötti szakaszon elveszíti kerékpárút funkcióját, tehát megnyílik a gyalogosforgalom előtt is.

Csütörtökön 8 órától gépjármű forgalomtól elzárt terület lesz az Ady Endre sétány a komptól, valamint a József Attila sétány teljes szakasza.

Pénteken 12 órától a Petróczy utca teljes szakaszát lezárják a gépjármű forgalom elől, csak az ott lakók és a külön engedéllyel rendelkezők hajthatnak be a területre.

A vigalom idején mindkét irányban megállási tilalom lép életbe a Diadal tér 2-8. szám közötti szakaszon, valamint a Köztársaság út Mátyás király útja és Dombay utca közötti szakaszán.

Gépkocsival a rendezvény Duna-parti területe a 2-es sz. főút Földváry tér – Diadal téren keresztül, a táblával jelölt útvonalon közelíthető meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

A rendezvényhez kapcsolódóan ideiglenes parkolót vehetnek igénybe a közelben az autósok. A strand előtti parkoló rendezvényterület lesz, tehát itt értelemszerűen nem lehet majd megállni, s lezárják a gépjármű forgalom elől a Piarista utcát is. A Kossuth utca és a Konstantin tér felől érkező gépjárművek a Káptalan utcában, a piac felé haladhatnak.

A Volánbusz helyi járatai július 21-én 12 órától július 24-én üzemkezdésig a főteret nem érintik.
A révátkelő forgalma zavartalan a rendezvény ideje alatt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments