Foci: nem esett gól a nyitányon „hazai pályán”

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Megkezdte szereplését a Merkantil Bank Liga NB II 2017/2018-as szezonjában a Vác FC csapata. Ebben a szezonban a gárda számára a hazai pálya Budapesten, a III. kerületben van, mert a labdarúgó-szövetség továbbra sem járult hozzá, hogy a váciak a stadion felújításáig használhassák az itteni létesítményt.

A klub honlapjának tudósítása szerint rögtön egy rangadóval kezdtünk, hiszen ellenfelünk a tavalyi évben 4. helyen végző Soroksár SC csapata volt. Rekkenő hőség és mintegy 300 néző fogadta a csapatokat az gyönyörűen újjáépített óbudai sporttelepen.

A kilátogató nézők két ellentétes félidőt láthattak. Az első félidőben mi uraltuk a játékot, több helyzetet alakítottunk ki, melyeket sajnos rendre ki is hagytunk. Aztán a szünet után feljavult a vendégcsapat, ők játszottak jobban, több helyzetük is volt, sőt Huszák révén a kapufát is eltalálták.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Ugyan a 84. percben egy szépen felépített bal oldali akció végén Gulyás került ziccerbe, lövését azonban Kovács bravúrral hárította, így maradt a gól nélküli döntetlen, mely a játékképe alapján igazságosnak mondható.

Folytatás a hétvégén Tiszaújvárosban az újonc Kazincbarcika albérletében. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments