A rétsági rendőrök elfogtak egy 33 éves váci férfit

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek ♥ A Rétsági Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 34 éves nőtincsi férfi ellen, míg kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt egy 33 éves váci férfi ellen folytat eljárást.

A nyomozás során beszerzett információk alapján megalapozott a gyanú arra, hogy a 34 éves nőtincsi férfi részére T. István 33 éves váci lakos továbbértékesítés céljából július 14-én bruttó 34,6 gramm – a szakértői vélemény alapján – amfetamin tartalmú port és további kábítószergyanús anyagokat adott el. Adatok merültek fel arra is, hogy T. István korábban több alkalommal több személynek fogyasztás céljából kábítószert értékesített.

A rétsági rendőrök T. Istvánt július 21-én este Vác belterületén elfogták. A nyomozók a férfi személygépkocsiját átvizsgálták, s abban 30 milliliter kábítószergyanús folyadékot, 12,6 gramm kábítószergyanús tablettát, több, alufóliába csomagolt, 32,6 gramm fehér színű port, valamint nagy mennyiségű készpénzt találtak és foglaltak le.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

A rendőrök a 33 éves váci férfit a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították, kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Az ügyben még további négy személy ellen folyik az eljárás kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt – írja a police.hu. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments