Harmadik Duna-party deepWORK-bodyART Vácon

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Ha szeretnél egy kicsit törődni magaddal, és testileg – lelkileg is feltöltődni, mindezt egy csodás környezetben, akkor gyere el Dobák Tamara és Sándor Anikó közös deepWORK-bodyART órájára július 4-én, kedden a váci Duna-partra!

Ha már ismered ezt a mozgásformát, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért csatlakozz hozzánk! Sőt, hozd el magaddal a párodat, barátnődet, családodat is, akár nézőnek is – írják a szervezők felhívásukban.

A találkozó 18:15-kor lesz a Duna-parti tanpályánál, ott majd együtt keresik meg az óra megtartásához legmegfelelőbb helyszínt a közelben!

Az óra javasolt részvételi díja lehetőségedhez mérten 500, 1000 vagy 1500 forint, amit teljes egészében a váci Diadalív Lakóotthon részére, – ahol mozgáskorlátozott fiatalok élnek- ajánlanak fel az edzők. Az eseményen részt vesz Bunna Kata, a Diadalív Lakóotthon vezetője és a lakók is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Az órán természetesen bárki, aki mozogni szeretne ingyenesen is részt vehet.

„Mit hozzál magaddal az órára? Elsősorban természetesen a lendületedet, jókedvedet! Polifoam helyett inkább a törölközőt ajánljuk, mert az jobban idomul a terep egyenetlenségeihez; innivalót; bár ez mezítlábas óra, a biztonság kedvéért olyan cipőben gyere, amit szükség esetén óra közben fel tudsz venni! Legyen nálad egy pulcsi, hogy óra után ne kelljen sietned! Miért? Mert ismét limonádéval kedveskedünk mindenkinek, aki kilátogatott az órára!” – írja Dobák Tamara.

A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit! További információ: Dobák Tamara – 06-30/400-8975; Sándor Anikó – 06-30/522-4151.♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments