Tizenhetedszer nyilik a kapu Floch-pusztán

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A jövő szombaton, május 20-án rendezik az immár hagyományos mezőgazdasági kiállítást a Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskola Floch-pusztai tangazdaságában. Az idén tizenhetedszer nyitják meg a kapukat az érdeklődők előtt, akiket változatos programok szórakoztatnak csaknem egész nap.

Reggel kilenc órakor indul a nap ezúttal, nem sokkal később a váci huszárok és az iskola lovasai tartanak bemutatót a megnyitóhoz kapcsolódva. Ez után indul a veterángépek felvonulása Sződ főterére.

Az immár hagyományos főzőversenyen kívül lesz western lovasbemutató, borbírálat, agility kutyás bemutató, lópatkolás, juhnyírás, díjlovaglás és rönkhúzó-verseny is. Aki kíváncsi, megnézheti, hogyan szántottak eleink a ló vontatta ekével, de egy öreg körmöstraktor is csatasorba áll ezen a napon.

A színpadon egész nap táncosok, énekesek váltják egymást. A délszláv táncházat operettslágerek követik, a harcművészeti bemutató is érdekes szórakozást kínál majd. Sor kerül Kiss Dávid fotókiállítására és lesz állatkiállítás, és – simogató, szalmaugráló és arcfestés, tombola és sok egyéb mellett népi játékok. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments