BKV-jegyet adtak el a váci gimiseknek Szegeden

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Az egyik váci gimnázium 25 fős osztálya Szegeden volt osztálykiránduláson. A városban villamosjegyet kellett venniük, így ezeket szépen meg is vásárolták a szegedi Nagyállomás egyik újságosánál.

Felszálltak a villamosra, majd jöttek az ellenőrök. A diákok csak ekkor vették észre, hogy a szegedi újságos Budapesten használható BKV-jegyeket adott el nekik.

Az ellenőrök az osztály 25 tagjából 19-et büntettek meg fejenként 7000 forintra. Azért nem mindenkit, mert elfogyott a büntető szelvény, derül ki az RTL Klub híradójának riportjából.

Mivel többen nem értettek egyet a büntetéssel, rendőrt hívtak az ellenőrök, akik igazoltatták a csoportot. Az RTL kérdésére az újságosnál azt mondták: ők úgy emlékeztek, hogy a váci diákok BKV-jegyet kértek tőlük.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Szeged Megyei Jogú Város a sajtóból értesült a váci diákok kellemetlenségéről – mi szerint tévedésből BKV jegyet vásároltak szegedi tömegközlekedési jegyek helyett és ezért a szegedi villamoson megbüntették őket.

„Mivel az igazolható, hogy a jegyeket Szegeden vásárolták, az önkormányzat erre illetékes cége– méltányosságból el fogja engedni a büntetést” – írja hivatalos levelében a közlekedési vállalat sajtóosztálya. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments