Fegyvereket és lőszereket foglaltak le a váci rendőrök

VÁCI NAPLÓ/bűnügyek (képünk illusztráció) ♥ Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Máté 31 éves, Sz. Balázs 29 éves és Sz. Ákos 19 éves kóspallagi lakosok ellen.

A rendőrségre állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy a három férfi engedély nélkül fegyvereket tart.

A gyanúsítottak elfogására a váci rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársait kérték fel, akik B. Mátét és társait április 6-án a reggeli órákban elfogták.

A nyomozók előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 31 éves férfi lakásán tartott házkutatás során egy hadipuskát, lőszereket és agancsokat találtak, amelyeket lefoglaltak. Sz. Balázs lakcímén a rendőrök egy hangtompítóval és távcsővel szerelt pisztolyt és lőszereket foglaltak le, míg az Sz. Ákos által használt személyautóból további lőszerek kerültek elő.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

Az eljárás során kiderült, hogy B. Máté és Sz. Balázs nem rendelkezik fegyvertartási engedéllyel. Őket a nyomozók őrizetbe vették, Sz. Ákos az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments