MAHART PassNave: 2017 a teljes megújulás éve

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Az idei hajózási szezonban kívül-belül felújított menetrendi és rendezvényhajókkal, rövidebb menetidőkkel, kedvezményes jegyvásárlást biztosító törzsvásárlói kártyával és on-line jegyvásárlási rendszerrel várja az utazókat és a viszonteladó partnereket a társaság.

Az idei év a MAHART PassNave életében az újjászületés éve, hiszen a tél során hat menetrendi hajót, két kis- és egy zászlóshajót, a 400 fős BUDAPEST hajót is teljesen felújítottak. Minden menetrendi hajóban multimédia, ingyenes szélessávú wifi, új ülések, klimatizált utastér, valamint büfé várja a vendégeket. A rendezvényhajók a tavasz folyamán debütálnak, modern beltérrel. Ezek a hajók minden bizonnyal a Duna új ékkövei lesznek.

Az idei szezonban már napi három alkalommal is járnak Szentendrére a MAHART PassNave menetrendszerinti járatai. Mivel visszafelé csupán egyórás az út, a vendégek gyorsabban juthatnak vissza velük a belvárosba, mintha mindezt HÉV-vel tennék. 16, 17 és 19 órakor is indul hajó vissza, ami az egyéni és csoportos vendégeknek is ideális. Az idei évtől kezdve a szezonban napi rendszerességgel jár gyorshajó Vácra, Visegrádra és Esztergomba, így a korábban ötórás út másfél órára csökken. A hajójegy ára nem emelkedik jelentősen a hagyományos hajók áraihoz képest. Az utasok a hagyományos hajót is választhatják, aki így dönt, az a Kis-Dunaágon tud majd egészen Esztergomig utazni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Hagyományos menetrendi hajóik kiszolgálják a kerékpáros turistákat is, így örömmel várják a kerékpáros vendégeket a fedélzeten. Online is lehet jegyet vásárolni a járatokra, ami akár 15%-os kedvezményt is jelenhet a vendégnek, arról nem is beszélve, hogy a jegy beszállásra jogosít, így az elővétellel elkerülhető a sorban állás.

A MAHART PassNave hajójegyei minden kikötővárosban számtalan egyéb kedvezményre is jogosítanak, ezek listája a honlapon is megtalálható. Az idei évtől kezdve igényelhető a 10%-os általános kedvezményt biztosító törzsvásárlói kedvezménykártya is, ennek részletei a honlapon olvashatók.

A MAHART PassNave munkatársai minden járatuk esetében várják az utazási irodai partnerek jelentkezését, személyre szabott árakkal állnak rendelkezésükre.

Kapcsolat: tel.: +36 1 484 4013  – ertekesites@mahartpassnave. (x)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments