Váci Tesco-buszjárat: a tapasztalatok döntöttek

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Nemrég megváltozott a váci Tesco-busz menetrendje, emiatt sokan meglepődtek, amikor nem a megszokott időben érkezett a járat. Érdeklődésünkre, hogy mi indokolta a döntést, az áruházlánc sajtóosztálya válaszolt.

„Annak érdekében, hogy minél magasabb szinten megfeleljünk a piaci elvárásoknak, folyamatosan felülvizsgáljuk folyamatainkat, így az áruházainkat kiszolgáló ingyenes buszjáratainkat és azok útvonalát valamint menetrendjét is” – írták a Váci Naplónak.

“2017. március 1. óta módosított menetrend szerint közlekedik a TESCO Vác áruház ingyenes buszjárata. A busz kihasználtságáról szerzett tapasztalatainkat, illetve a változó lakossági szokásokat is figyelembe véve alakítottuk ki az új járatrendszerünket, így a március 1. után elindult járat egy racionálisabb, praktikusabb és a valós vásárlói igényekre jobban fókuszáló megoldást kínál” – tájékoztatták lapunkat. ♦

NAGYRIPORT: Megint dobogós lett a Pintér Banda
Kászonyi Károly: Ferjancsics László mondjon le

Hozzászólások

Váci Tesco-buszjárat: a tapasztalatok döntöttek — 4 hozzászólás

  1. Undorítónak találom, hogy egy az ingyenes buszjárat kb. 3 óránként megy ki a váci Tescoba…Rendeltem egy kévégépet 8500 ft-ért mert gondoltam, hogy kiugrok a Tescoba, és 20 perc mulva indulhatok is vissza…én nem lopom az időmet…A rendelésem ezek után semmisnek tekintem…
    Király Jenni..

  2. Ez egy nagyon rossz menetrend. Miert nem lehet mas buszallomasnal is felszallni/leszallni? Nehogy egyszerubb legyen? Az onkormanyzat beleszallhatna a buszkoltsegbe… vagy akkor legyen ingyenes helyi jarata Vacnak !!! A honvedtol a buszallomasig 300ft egy jegy ????

  3. Jó lenne ha ujra járhatna Kisvácon keresztül a Tescos busz. Nemrég lakom Kisvácon, de úgylátom ez egy elfelejtett városrész, semmi fejlődés, és még a Tescóba sem tudunk eljutni. Sok fiatal gyerekes házaspár lakik itt, akik csak a busszal tudnának eljutni a város túlsó részébe. Jó lenne ha ez a probléma megoldódna.

  4. Ha Rogán helikopterével utazunk akkor jó, de így szar minden!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..